Solarium terror.


Jag kände att jag behövde koppla av lite, valde solariumet för 20 minuter av värme. Klär av mig och har precis lagt mig till rätta och tryckt på start knappen. Jag hör ett surrande och tänker flyktigt att fläkten låter konstigt. Det går ytterligare några sekunder, surrandet ljuder precis vid mitt öra. Jag öppnar ögonen, en randig liten figur har placerat sig 3 cm från mitt ansikte. Jag bokstavligen flyger upp, nackdelen är ju då att solarium "taket" fortfarande är nerfällt. Efter att ha slagit i huvudet så får jag iaf upp det och tumlar ner på golvet. Jag skriker helt förtvilvlat: "KIIIM, det är en geting i mitt solarium". Ett yl hörs från andra sidan och jag får snabbt en tidning inskickad i springan under båset. Där står jag sedan, naken, med en se&hör i högsta hugg. Jag slår och slår. Kim ropar från andra sidan: "Är den död?". Varav jag svarar: "Fanskapet vägrar sitta still". Minuter går. Tillslut sätter den sig och jag samlar all kraft i världen, baam. Två gånger till, baam baam. Efter dessa smällar ligger det ett styckat lik i mitt solarium. Kim ökar minuterna och jag lägger mig igen. Jag hör ett konstant surrande och känner hela tiden att det kryper något på min kropp. Efter cirka 10 minuter av inbillning så känner jag att jag börjar koppla av en aning. Fortfarande med öronen på helspänn. När jag slutligen tar ett djupt andetag och börjar njuta. Pip pip pip - och så slocknar lamporna. Sol tiden är över. Jag stapplar upp, klär på mig. Och konstaterar att jag inte känner mig ett dugg avkopplad. JÄVLA INSEKTS SKIT!



Kommentarer
Postat av: carro

HAHAHAHA! förlåt att jag skrattar men det lät precis som att det hade kunnat vara jag :P

du blev fruktansvärt brun då antar jag?! ;)

2008-07-12 @ 01:58:08
URL: http://carrof.blogg.se/
Postat av: carro

haha tror jag det!

faan vad jobbigt då, solarium är ändå himla skönt annars ju!



mm blogg.se är bara dret jämt nu jag blir så irriterad!



händer idag då? inge solarium ;)

2008-07-12 @ 14:58:48
URL: http://carrof.blogg.se/
Postat av: carro

haha okej, hur ofta vågar du sola egentligen? de rekommenderar väl bara att man ska sola typ två gånger i veckan max? ;)



åh töligt o jobba, jag ska också iväg till jobbet om 2 timmar, o jag vill verkligen inte!

så tänk lite på mig när du partar o har kul ;)



ååh tack så mycket, vad glad jag blev nu :)

2008-07-12 @ 19:11:00
URL: http://carrof.blogg.se/
Postat av: carro

oj jädrar du, det var mycket solning! hoppas du inte har anlag för varken cancer eller skrynklor :P

men du lär ju vara snygg året runt iaf :) o när du är äldre lär det ju kvitta, för då har du nog förmodligen redan skaffat fast sälle från din snygga ungdom, så då kan du vara hur skrynklig du vill ;)

2008-07-13 @ 20:20:33
URL: http://carrof.blogg.se/
Postat av: Jessica

Haha, tabbe :P Tur att du inte kom till skada iaf:) Jämt när jag ligger i solariet så blir jag aaalltid så jävla pissnödig, och när jag väl börjar kunna slappna och stänga av känslan att ja är pissnödig så är det dags att gå upp o klä på sig :P

2008-07-16 @ 22:23:59
URL: http://whataboutjessica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0