Bra start på dagen.


Det kanske är så, att jag har turen på min sida. Ibland. Har redan fått svar från två jobb, där i bland baren på Söder. Så nu har jag en del samtal att ringa, sedan är det bara att vänta och se vart det leder. Känns iaf kul att få bekräftelse på sin ansökan, det är ju inte speciellt ofta det händer. Håll tummarna för mig gott folk. Nu ska jag koka lite te och försöka få igång blodcirkulationen. Lite kämpigt att ha en energisk hund denna årstid.



Kommentarer
Postat av: - ● Rebecca ● -

Ha ha jag skulle dragit dit över första helgen i december,men nu när soc strular så blev jag fattig som en kyrkråtta...bläää.

2008-11-20 @ 14:38:56
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
Postat av: - ● Rebecca ● -

Ja d kan man verkligen,men min örebroare kommer antagligen nästa lördag...ha ha

2008-11-20 @ 14:55:37
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
Postat av: C

Du later exakt som min Mamma nu...

Jag kan inte prata med Sarah for att hon forstar inte det finns ingen som forstar hur jag kanner, att jag helt enkelt inte klarar det har langre. Jag har ingen jag kan prata med har. Okeej jag ger upp jag misslyckas. Det har kommer aldrig att komma med pa nagot papper och skulle det gora det sa ser 5 mander inte sa illa ut eftersom det faktiskt finns ett halvars program, det ar bara att latsas att jag akte pa det. Mina betyg och allt har spelar ingen roll i framtiden.

Sa att det kanns bara meninslost, jag har ingenting att bevisa for nagon. Bara for mej sjalv och 5 manader ar tillrackligt for mej! Jag klarar helt enkelt inte mer. Jag ar ensamast pa jorden just nu kanns det som och jag behover min familj. min riktiga familj

2008-11-20 @ 14:59:49
URL: http://tredjenovember.blogg.se/
Postat av: C

Joo jag vet att ni har ratt, men det ar mina kanslor och hur jag kanner mej, att jag inte ens kanner mej som jag langre, nar jag tittar mej i spegeln sa ser jag inte mej sjalv. Det ar sant som betyder nagot ocksa. Jag vet att jag kommer angra mej till dods, men jag vet ocksa att jag inte ar saker pa om jag kan klara ett halvar till, Det ar en lang tid om man inte trivs med nagot.

Jag tror att Pappa har fixat ett jobb at mej, och jag kan alltid hjalpa till pa varat cafe. Jag har aven funderat pa att borja plugga upp mina betyg eftersom som suger och om jag ska kunna gora nagot med dom i framtiden sa maste jag fixa dom och det kommer att ta ett tag, det ar ocksa nagot som stressar mej. Jag kommer antagligen att bli hemskickad harifran i vilket fall som helst eftersom jag har Ig i tva amnen.

2008-11-21 @ 00:23:11
URL: http://tredjenovember.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0