Tårtan.




Ett lager banan, ett lager vaniljkräm, grädde, hallon, noblesse och vit choklad med smak av vanilj.



Kommentarer
Postat av: - ● Fucked up Fairytale ● -

Fan va äcklig den såg ut då?



Tror jag skulle kunna smälla i mig hela just nu! haha

2008-10-13 @ 01:33:32
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
Postat av: - ● Fucked up Fairytale ● -

Seriöst,ni rörde inte tårtan?

Jag hade ju huggit in på den först,haha.



Nä inte direkt någon bra semester,skit typ.



Så nästa år blir d bara 2 veckor me tjejerna,no boys just party!

Hänga me? haha

2008-10-13 @ 01:42:24
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
Postat av: - ● Fucked up Fairytale ● -

Nä,inget familjeliv..han åker in i lumpen till sommaren så d blir en galen semester nästa sommar.



Bra då räknar jag in dig!

Vi drar juli/augusti typ,så you know. haha

2008-10-13 @ 01:50:48
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
Postat av: - ● Fucked up Fairytale ● -

Nä 15 månader nu för tiden,tro mig d kan han behöva.

Skjuta kurder uppe i bergen o frysa tårna av sig o bli lite man.

2008-10-13 @ 01:54:08
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
Postat av: - ● Fucked up Fairytale ● -

Ha ha oh ja,våran kärlek blommar som aldrig förr.

Nä gud,den här resan har verkligen fått mig att inse att d inte finns något att rädda mellan oss.

Så ska bli skönt o få iväg honom från Marmaris så jag kan börja ha kul igen.

2008-10-13 @ 02:00:52
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
Postat av: - ● Fucked up Fairytale ● -

Jo absolut,men jag vet att jag kommer känna mig helt lost och dra till marmaris iallafall under säsongen..haha.



Men kanske tar en sista minuten till typ kreta eller nått ifall någon annan känner för o va lite impulsiv. haha

2008-10-13 @ 02:17:57
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
Postat av: - ● Fucked up Fairytale ● -

HA ha ha GK,har inte varit där på typ hundra år...

2008-10-13 @ 02:27:43
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0