Complete.


Det senaste dygnet så har min hals varit naken, en del av mig har saknats. Jag har känt mig orolig, vilsen och tom utan. Men nu sitter den på sin plats igen, där det är meningen att den ska sitta. Glimmande vacker. Och ger mig den betydelse som med tiden tynat bort en aning, men som förevigt kommer stå för oss.



Kommentarer
Postat av: E.

:) Sådant är så frustrerande, vart ska alla tankar ta vägen om man inte får bolla dem med någon.

Puss.

2008-10-29 @ 15:13:10
URL: http://petite.nu
Postat av: - ● Rebecca ● -

Ha ha jag sover typ från när jag väl somnar till 11-12 på förmiddagen sen 30min-1tim när melvin sover middag.)ifall jag lyckas somna!) ha ha ha ha ha

2008-10-29 @ 15:20:45
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
Postat av: - ● Rebecca ● -

Vet inte om d e så jävla bra för jag går runt o e svintrött hela tiden man sen när jag väl lägger mig så kan jag inte sova...

2008-10-29 @ 15:58:20
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
Postat av: - ● Rebecca ● -

Grejen e att jag kommer va sviiiiin trött o typ vilja döda melvin för att han e vaken när jag inte kan hålla ögonen öppna längre...funkar lixom inte...heeeelt fuckat system alltså!

2008-10-29 @ 16:05:24
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
Postat av: caroline

i en kommentar eller ett inlägg? du får det i en kommentar ;)

1. när jag var liten dreglade jag så mycket i sömnen att jag vaknade och var tvungen att vända på kudden för att kunna somna om. Nu dreglar jag inte lika mkt ;)

2. jag har sjukt mkt tvångstankar bl.a. måste jag alltid vara rättvis mot mina kroppsdelar, typ att om jag nyper mig i ena armen måste jag nypa prick likadant i andra armen, annarss går jag och tänker på det ända tills jag gjort det.

3. jag får dåligt samvete om jag är dum mot mina gosedjur. jag får iofs dåligt samvete för allt.

4. jag är livrädd för alla sorters kryp, och jag är även rädd för allt som lever i vatten (inklusive växter och döda människor som kan komma upp och dra ned en i djupet)

5. jag tror på spöken

6. jag samlar alltid på något, och just nu är det dvd-filmer, och jag kan köpa en film "bara för att", även om den inte verkar så bra, för att jag tycker att jag inte köpt någon på länge.

7. jag kommer förmodligen vara med i lyxfällan om jag inte skärper till min ekonomi, jag lever på studiestöd och helgjobb, och jag har haft klädkrediter på 14.000 (avbetalda), men jag har fortfarande kavr krediter och lån på en tv, ett hemmabio, en dvd, en dator, en dirtbike och en resa.



det var mina 7 grejer, hoppas du fortfarande vågar skriva med mig nu haha!

nu vill jag höra dina 7 grejjer :]

2008-10-29 @ 20:51:39
URL: http://carrof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0